Xwine – vin direkt från vingården

2018-01-04 0 kommentarer

Sammanfattning att beställa vin från Xwine

  • Du måste vara 20 år för att handla
  • Minsta mängd för beställning är 1 låda.
  • Betalning sker med kort eller med Klarnas betalningstjänst.
  • Alkoholskatt, moms ingår i priset.
  • Handlar du över 2500 kr blir det fraktfritt.

Sedan starten 2007 har Xwine hjälpt sina kunder att importera gott och intressant vin direkt från vingården hem till dörren. 2007 blev det möjligt för privatpersoner att importera vin. Xwine hjälper privatpersoner att beställa vin direkt från vingårdar och levererar det hem till dörren. Du som kund slipper tänka på alkoholskatt, moms och frakt, allt det tar Xwine hand om.

Xwine vingard piemonte

En av Xwines vingårdar i dstriktet Piemonte i Italien. Bild från Xwine.se

Så beställer du vin med Xwine

Det är enkelt att handla vin från Xwine, vi ska här gå igenom hur du går tillväga.

För att beställa tittar du först igenom sortimentet på Xwines hemsida och bestämmer dig för vad det är för vin du vill handla. Du kan köpa samma sort av ett vin eller handla en blandad låda från en gård. Naturligtvis finns det rött, vitt, rosé, och bubbel, champagne.

Minsta mängd att handla är 1 låda vin. Frakten är densamma hur mycket du än handlar (över 2500 kr blir det fraktfritt) så det lönar sig att handla större kvantiteter när du väl handlar. En annan tydlig regel är att du måste vara över 20 år för att få handla, du kommer att behöva legitimera dig när vinet levereras.

Leverans av vinet sker 1 gång per vecka och Xwine samarbetar med Postnord som levererar i kontakt med dig som köpare så att du kan ta emot varorna. Du betalar smidigt med kortbetalning eller med Klarnas betalningssystem. Så enkelt är det. Du behöver inte oroa dig för att alkoholskatt eller moms tillkommer, det ingår redan i priset. Du kan alltså själv välja viner från mindre vingårdar som du tycker verkar vara intressanta och beställa dem direkt hem till dörren.

Besök Xwines hemsida och kika på deras stora utbud av viner. Beställ vin hem till dörren.