Vinomondo – upptäck nya viner

2018-01-08 0 kommentarer

Så fungerar Vinomondo – snabb sammanfattning

  • Vinomondo är en tjänst som visar Systembolagets beställningsutbud.Vinomondo visar beställningsutbudet på Systembolaget
  • Du kan beställa via Vinomondo men blir kund hos Systembolaget.
  • Du kan enkelt kolla ditt Systembolags lagerstatus via Vinomondo.
  • Vinomondo förenklar att handla från Systemets beställningsutbud.
  • Du måste vara 20 år för att få beställa.

Vinomondo hjälper dig att upptäcka nya spännande viner i Systembolagets beställningsutbud, de tipsar dig om det stora utbudet som finns att beställa och vad du kan dricka det till. Systembolagets butiker ser olika ut beroende på var du bor, utbudet varierar ganska stort och fokus kan till exempel ligga på öler istället för viner. Det som kallas för beställningsutbud hos Systemet är ett utbud på ca 18 000 produkter, lite mer än de ca 490 – 1800 produkter du kan hitta i en vanlig Systembolagetbutik.

Få tips om bra viner i beställningsutbudet

Vinomondo förenklar för dig att beställa viner från Systembolagets beställningsutbud, de listar och tipsar om massor av spännande flaskor som finns för beställning. Det du sedan gör är att klicka på vinet via Vinomondo och sen beställer det från Systembolaget. Du måste alltså beställa flaskorna från Systembolaget, men Vinomondo hjälper dig att hitta dem.

Vinomondo finns även som app för mobilen, men du kan enkelt använda Vinomondo på datorn också. När du klickat på den produkt du är intresserad av så dyker en ruta upp där du kan söka på ditt närmsta Systembolag, där kan du se lagerstatus på produkten och du kan även välja hemleverans som alternativ.

Som alltid när du handlar på Systembolaget så måste du vara 20 år och det gäller även hos Vinomondo. Besök Vinomondos hemsida eller ladda ned appen och beställ nya spännande viner.