Ta kontroll över matkostnaderna med Mat.se

2016-12-14 0 kommentarer

 

Mat.se mataffär online matkasseHar du också ett skenande matkonto med småhandling och ständigt slut i skåpen? För att strukturera upp dina inköp och ta kontroll över ekonomin genom att göra dina inköp på nätet istället. På så sätt så utsätter du dig inte för att lägga i extra i kundvagnen och att impulshandla.

Så veckohandlar du på nätet

Hos tjänsten Mat.se så skapar du din inköpslista på “Mina Sidor” där lägger du till varor som kan tänkas att återkomma varje vecka. Jag brukar kopiera över min “grundköplista” till en ny lista som jag lägger till produkter eller tar bort ifrån. Listorna sparas i din användarprofil så att du första gången du handlar behöver lägga lite mer tid för att sätta samman listan.

Det bästa är dessutom att Mat.se kör hem dina varor till dörren. För oss som beställer flera liter mjölk, fil, kattsand, blöjor varje vecka så är det utmärkt.

Mer om Mat.se

Mat.se är ett komplett matvaruhus på nätet, där du finner allt du kan tänkas behöva i hushållet. Handlar du för öveMatkasse Mat.ser 700 kr så blir det ingen avgift för hemleveransen. Annars till kommer en avgift på 49 kr.

För oss var det ett sätt att börja spara pengar och faktiskt ha påfyllt i frys och kyl och skåp under veckorna. Du får dessutom en fin rabatt när du handlar första gången. Prova att veckohandla på nätet du med.