Mat.se din matbutik på nätet

2018-01-03 0 kommentarer

Mat.se mataffär online matkasseSnabb sammanfattning Mat.se

  • Logga in på Mat.se
  • Skapa en egen inköpslista genom att lägga samman de varor du vill handla i en lista.
  • Välj varor från en komplett Matbutik, det finns alla tänkbara färskvaror samt allt annat till hushållet.
  • Välj tid och datum för leverans.
  • Handla över 700 kr så ingår hemleverans.
  • Betala smidigt med kort eller faktura.

Handla alla dina varor på nätet hos Mat.se. Ja det är en komplett matvaruaffär direkt i datorn, du hittar allt, färskt kött, fisk och grönt. Du hittar alla tänkbara specialvaror och städ och rengöringsprodukter. Vi beställer allt till katten och till och med blomjord och frön från Mat.se. De har en bageriavdelning samt en Veggobutik. För oss på Handla mat på nätet så har Mat.se fullständigt strukturerat och förenklat upp vår matvaruhandling.

Så går det till att handla från Mat.se

Handlar du över 700 kr så ingår gratis hemleverans, vill du handla för mindre kostnad så tillkommer en leveransavgift på 49 kr. Du loggar in på Mat.se och skapar en inköpslista, den finns sedan kvar på din användare så att du kan återanvända den, lägga till och ta bort. Du kan också enkelt kopiera över varorna på listan till en annan lista. I menyn hittar du alla tänkbara varor, färsk fisk och skaldjur, färska grönsaker. Vi brukar välja en av Mat.se färdigihopplockade ekologiska fruktkassar på 5 kg. När du lagt till allt du vill handla på listan så lägger du den i kundkorgen och “går till kassan”. Vid kassan väljer du när du vill att din mat ska levereras (tid och datum) samt hur du vill betala maten, kort eller faktura. Väljer du kortbetalning kan du enkelt signera med mobilt BankID.

Spara pengar på att handla på nätet

Genom att handla maten på nätet har vi inte bara sparat tiden som går åt att åka och handla, vi sparar faktiskt pengar också. Istället för att gå runt i affären och spontanshoppa massor av onödiga saker så har matkostnaderna minskat för oss. Vi veckohandlar dessutom mer ordentligt vilket bidrar till att kostnaderna minskar också. För en småbarnsfamilj är hemleveransen ovärdelig, att slippa släpa på tunga matkassar och barn och barnvagn är en seger i sig. Du får allt hem innanför dörren.

Prova att handla mat från Mat.se