Linas Matbutik

2018-01-03 0 kommentarer

Linas matbutik är en tilläggstjänst för dig som redan är kund hos Linas matkasse. Tillsammans med din matkassen kan du beställa upp till 12 tilläggsprodukter utöver den matkasse du beställt. Linas matkasse levererar i princip över hela landet och är en av Sveriges ledande leverantörer av matkassar. Lina är dietist och skapar hälsosamma och goda rätter med högkvalitativa råvaror.

Så fungerar Linas tilläggsprodukter

Tjänsten fungerar så att du loggar in hos linasmatkasse.se och registererar dig. Sedan beställer du vilken av matkassarna du vill prenumerera på. Efter det får du möjligheten att välja om du vill lägga till ytterligare produkter till din beställning. Då kan du bland annat välja att lägga till toalettpapper, maskindiskmedel, Linas 3 olika fruktkassar eller Linas Cookies. Du kan också välja mellan ett antal extrarätter till exempel;

  • Linas mustiga bolognese
  • Linas Pasta Carbonara med Grana PadanoLinas Vegetariska matkasse
  • Linas Pizzabullar med ost, tomat och salami
  • Linas Tex Mex med friterad majs
  • Linas Salladskasse

Två ytterligare alternativ är Linas Energimix, nyttiga mellanmål samt Linas Kom i form, vilket är ett träningsprogram för dig som vill börja träna.

Handla mat på nätet hos Linas

Läs gärna mer om Linas matkasse och vilka matkassar de erbjuder. Du hittar inte mindre än 11 olika matkassar med recept och råvaror. Du kan även välja att sätta samman en egen matkasse där du utifrån Linas receptbank väljer vilka rätter som ska ingå i din matkasse. Tillsammans med extravarorna du kan lägga till så får du allt du kan behöva för ditt hushåll under veckan. Besök Linas matkasse och läs mer om de olika produkterna.