Gi Boxen

2012-04-25 0 kommentarer

Nyttig matkasse Gi Boxen

GI Boxen snabb sammanfattning

  • 20 färdiga luncher eller middagar för 1295 kr.
  • Recept för nyttiga frukostar och mellanmål.
  • Fri frakt.
  • Daglig kostcoaching.

Som alternativ till de mer traditionella matkassarna finns GI – boxen som är en matkasse som riktar sig till dig som vill gå ner i vikt och göra detta enligt GI – metoden.

Att prenumerera på GI boxen – så fungerar det

GI boxen fungerar att du inte behöver laga till maten själv som hos många andra matkassar. Istället får du färdiglagade och frysta maträtter som är speciellt anpassade enligt Gi metoden. Det är Gi experten Ola Lauritzon som sammanställer recepten för att optimera möjligheterna att gå ner i vikt. Varje leverans innehåller så mycket som 20 rätter som passar både som middag, lunch och inte minst som matlåda. Du får daglig kostcoaching samt recept för mellanmål med din beställning av Gi Boxen.

Laxburgare från GI Boxen

En av de goda rätterna från GI Boxen.

När man prenumererar på Gi boxen prenumererar man inte bara på maten utan även ett coachningsprogram där man får tips om hur man kan gå ner i vikt. Dessutom går företaget ut med en viktminskningsgaranti där du, om du inte går ner i vikt med maten, får personlig hjälp hur du kan komma vidare.

Kostnader för GI boxen

Gi boxen kostar vid varje leverans 1295 kronor och därmed kostar varje rätt cirka 77kr. Rätterna som levereras hem till dig kommer på måndagar till torsdag mellan 17 – 22.
Läs mer eller beställ GI boxen