Skapa goda vanor med matkasse

Sammanfattttning – Så skaffar du enkelt goda vanorhälsosam mat med matkasse

  • Börja enkelt och efter din faktiska förmåga. 5 min på träningscykeln är bättre än inget.
  • Gör det lätt för dig, beställ matkasse med hälsosam mat och underlätta för dig själv att äta hälsosamt.
  • Du får inte mindre mindre mage av sit-ups, en kombination av träning och hälsosam mat är receptet.
  • Hetsbanta inte. Smyg in mer grönt på tallriken och minska kolhydrater och kött. Välj mer hälsosamma såsalternativ.
  • När du börjar träna skapas också en längtan efter mat med fibrer och hälsosamma ingredienser.
  • Var snäll mot dig själv och var tacksam att du har en kropp som du kan röra på.

Nytt år och en ny möjlighet att faktiskt skapa nya goda och smakrika vanor. Det viktiga med att skapa nya vanor är att det ska vara enkelt. Vanligt är att det där nya gymkortet införskaffas och att du tränar 2 ggr för att sedan bli förkyld och tappa sugen. Börja enkelt istället.

Har du inte rört på dig de senaste åren kanske det räcker att börja med några enkla övningar i vardagsrummet eller att du sätter dig på motionscykeln 5 min om dagen. Likaså med maten, inga avancerade dieter eller recept. Ät god mat i lagom mängd, med ordentliga råvaror och lagat från grunden. Maten kan du dessutom få enkelt med en matkasse.

Börja året med Linas matkasse

Genom att beställa matkasse med recept och råvaror får du färdigplanerade middagar för hela veckan. Du och familjen äter god, nyttig och inspirerande mat samtidigt som ni minskar matsvinnet. Hos Linas matkasse kan du också välja mellan flera olika alternativ på matkassar:

Gå ned i vikt med Viktväktarkassen från City Gross

Det ska inte vara så svårt att börja äta hälsosamt och gå ned i vikt. City Gross har nämligen löst problemet för dig genom att samarbeta med Viktväktarna och erbjuda den oerhört populära Viktväktarkassen. Med Viktväktarkassen får du planerade rätter som hjälper dig att äta enligt viktväktarnas metod och på så sätt må bättre och gå ned i vikt.

GI boxen hjälper dig äta hälsosamt alla veckans dagar

Med GI-boxen får du hjälp alla veckans dagar med lunch eller middag med GI-inriktning. Du får hem frysta rätter som är skapade för att du ska kunna äta gott, hälsosamt och medvetet under veckan. När du handlar GI-boxen så får du också tillgång till viktcoachning och recept för hälsosamma frukostar och mellanmål.

Läs mer om

 

Kommentera eller Fråga