Frukost och mellanmålskasse – Linas matkasse

Publicerad: 2012-08-28
Kategori: Mat på Nätet

Nu i dagarna så lanserades Linas frukost och mellanmålskasse som komplement till Linas Matkasse. Det finns alltså möjlighet för dig att få all din mat planerad och hemlevererad från Linas matkasse. Frukost och mellanmålskassen som kostar 499 kr beställs tillsammans med Linas orginalkasse som ett tillägg. I Frukost och mellanmålskassen får du 5 planerade frukostar med härliga frukostråvaror till 4 personer. Kanske behöver du en liten upp-piffning av frukostvanorna? Nu finns chansen, med frukost och mellanmålskassen får du också mellanmål och recept på olika typer av mellanmål som du kan göra innan middag exempelvis. Viktigt att äta något på eftermiddagen för att bodsockret ska hållas på en behaglig nivå ända till middagsdags.

Vad innehåller Linas frukost och mellanmålskasse?

5 planerade frukostar samt mellanmål för 4 personer, och till det härliga råvaror. För att ge lite exempel så har vi hämtat exempel på vad en kasse kan innehålla från Linas matkasse:

 • Naturell mild yoghurt, 2 l
  Vaniljyoghurt, eko, 1 l
  Mellanfil, 1 l
  Mellanmjölk, eko, 1 l
  Apelsinjuice, eko, 1 st
  Äpplejuice, eko, 1 st
  Ost, 1 st
  Rökt kalkonbröst, 1 pkt
  Leverpastej, 1 ask
  Müsli med frukt, nötter & kärnor 1 påse Flingor, 1 kartong
  Bröd, 2 frp
  Torkad frukt & nötmix, 1 påse
  Mangopuré, 4 st
  Gurka, 1 st
  Paprika, 1 st
  Banan, 2 st
  Äpple, 2 st
  Kiwi, 2 st
  Apelsin, 1 st

Varorna kommer naturligtvis att variera från vecka till vecka. Så vid nästa tillfälle gå in på dina sidor hos Linas matkasse och lägg till frukost och mellanmålskassen. Och för dig som inte prenumererar på Linas matkasse så kanske det är dags att testa? Underlätta din höst med att handla mat på nätet och få den hemskickad till dörren. Så mycket enklare och du slipper handla själv och trängas i en mataffär med lågt blodsocker och trötta barn. Dessutom har någon redan tänkt ut veckans recept så allt du behöver göra är att laga maten. Och då kan även fler i familjen med fördel hjälpas åt vid tillagningen.

Prenumeration på Linas matkasse

När du väljer att handla från Linas matkasse så innebär det att du börjar prenumerera på matkassen. Du kan själv välja om du vill ha kassen varje vecka eller varannan, eller vid ett visst datum. Du styr själv över din prenumeration via dina sidor på Linas matkasse hemsidan. Skulle du välja att pausa eller avsluta prenumerationen så måste det ske ett antal dagar i förväg, var noga med att undersöka hur många dagar i förväg det handlar om. Tänk också på att det kan variera antalet dagar mellan olika matkasseföretag. Det är också på dina sidor som du väljer att klicka i att du även vill ha Linas frukost och mellanmålskasse hemskickad. Enkelt och smidigt. Att välja matkasse är inte bara ett steg mot att äta bättre och godare i veckorna, det är också en insats för miljön. Med matkasse slängs mindre mat och dessutom väljer matkassarna att använda mer miljömärkta produkter och att transporterna hem till dig sker på miljömässigt hållbara sätt. Genom att kassarna planeras mer exakt så blir portionerna mer korrekta och du får inte massa mat som slängs. Det bästa är att om det blir över så har du alltid en eller två matlådor vilket inte heller är så dumt.

Beställ från Linas Matkasse frukost och mellanmålskasse här

Kommentera eller Fråga